You are currently viewing وکیل متخصص امور تجاری

وکیل متخصص امور تجاری

مشاوره شرکت

مشاور حقوقی شرکتهای تجاری و وکیل شرکتهای تجاری، اجزایی جدا نشدنی از هر شرکت تجاری موفق هستند. تمامی پست های کلیدی شرکت تجاری، با همکاری یکدیگر، امکان توفیق شرکت را در اهداف خود، فراهم می آورند. همانطور که استحضار دارید، مسایل حقوقی شرکتها که نیاز به وکیل شرکتها و متخصص در قوانین تجارت، قانون تجارت الکترونیک، قانون مدنی و قانون مسوولیت مدنی می باشد، بسیار گسترده و وسیع است. موسسه حقوقی و داوری  خط قانون هدا، با تشکیل دارالوکاله، با تجربه ای موفق در مشاوره حقوقی شرکتها و قبول وکالت تخصصی امور تجاری، طی ده سال گذشته، رزومه قابل قبولی از پرونده های شرکتها از خود به جای گذاشته است. در ادامه این تقریرات، مزایای داشتن مشاور حقوقی شرکتها و به کارگیری وکیل شرکتها در شرکتها و موسسه های تجاری داخلی و بین المللی، برای عزیزان خواننده تشریح خواهد شد. اما با کسب اجازه از سروران عزیز، سوالاتی که درباره مشاور حقوقی شرکتها و وکیل شرکتها و وکیل متخصص امور تجاری از طریق درگاه موسسه  خط قانون هدا، به عنوان شرکت حقوقی برتر در زمینه خدمات مشاوره حقوقی شرکتها، به دست ما رسیده است را مطرح می کنیم.

مشاور حقوقی شرکت ها، چه شرح وظایفی دارد و چگونه وکیل شرکت ها را برای خدمات حقوقی شرکت انتخاب کنیم؟

مشاور حقوقی شرکت ها، هم زمان، امکان ارایه خدمات حقوقی به چند شرکت را می تواند عهده دار شود؟

وکیل شرکت ها، امکان ارایه مشاوره حقوقی در جلسات هیئت مدیره شرکت تجاری را دارد؟

آیا وکیل شرکت های تجاری، می تواند به عنوان داور قراردادهای تجاری معرفی شود؟

هزینه های مشاوره حقوقی شرکت ها، تا چه میزان قابل قبول است؟

وکیل شرکت ها، می تواند به عنوان کارمند یا مدیر حقوقی شرکت انجام وظیفه نماید؟

سوالات ذکر شده در بالا با مشاوره مستقیم بهترین وکیل شرکت های تجاری پاسخ داده خواهد شد.

مشاور حقوقی شرکت ها

در هر یک از شرکت های تجاری، به صورت معمول، از خدمات وکیل شرکت ها، به عنوان مشاور حقوقی شرکت ها، استفاده می شود. بعضی از شرکت های بزرگ تجاری یا خدماتی، اداره و یا واحد حقوقی مستقل دارند، که توسط وکیل پایه یک دادگستری و یا مشاور حقوقی شرکت ها، مدیریت می شوند. در تمامی شرکت های تجاری و خدماتی، اداره حقوقی زیر نظر مستقیم مدیر سازمان انجام وظیفه می نماید. موضوعات و مسایل حقوقی شرکت ها، بسیار گسترده و بعضا غیر قابل پیش بینی هستند. مشاور حقوقی شرکت ها در صورت تبحر در علوم مختلف حقوق، امکان ارایه خدمات حقوقی برتر به عنوان وکیل شرکت ها را خواهد داشت. بعضی از شرکتها که دولتی محسوب می شوند و یا بیشتر سرمایه آنها متعلق به دولت ونهادهای عمومی است، می توانند از نماینده حقوقی، به جای وکیل پایه یک دادگستری در محاکم و دادسراها استفاده نمایند. اما شرکت های خصوصی، جز در مواردی خاص که درقانون پیش بینی شده است، حق استفاده از کارشناس حقوقی یا مشاور حقوقی شرکت ها را در محاکم قضایی ندارند.

همچنین بخوانید : وکالت ورشکستگی

وکیل شرکت ها

همانطور که به عرض رسید با توجه به عدم امکان استفاده از مشاور حقوقی شرکت ها به عنوان نماینده حقوقی، شرکت های تجاری از وکیل شرکت ها استفاده می نمایند. با توجه به اینکه، امکان استفاده از خدمات وکیل پایه یک دادگستری، به عنوان وکیل شرکت ها، وجود دارد، نحوه همکاری وکیل شرکت ها، به دو صورت است.

قرارداد دایمی وکالت با وکیل شرکت ها. در این روش، شرکت تجاری با انتخاب یکی از وکلای پایه یک دادگستری، وی را به عنوان وکیل شرکت ها، به صورت دایمی بر می گزیند و وکیل با دریافت مبالغ حق مشاوره و حق الزحمه بر اساس تعرفه وکالت، اقدام به ارایه خدمات حقوقی طبق قرارداد می نماید.

قرارداد موردی وکالت و مشاوره حقوقی. در این روش، وکیل شرکت ها و موکل که معمولا شخص حقوقی است، برای هر جلسه مشاوره در محل شرکت یا دفتر وکیل و یا جلسات هیئت مدیره، به توافق خواهند رسید. موسسه حقوقی و داوری خط قانون هدا، امکان پذیرش مشاوره حقوقی و وکالت شرکت ها را به هر دو صورت فوق دارد.

مشاوره رایگان حقوقی با وکلای پایه یک

مسایل حقوقی شرکت ها

تعداد مسایل مبتلا به حقوقی شرکت ها، بسیار زیاد است و شاید قابل شمردن در یک مقال کوتاه نباشد. در ادامه تعدادی از مسایل حقوقی شرکت ها،  جهت آشنایی همراهان درج می شود.

مسایل حقوقی مربوط به ثبت شرکت و ثبت صورتجلسات شرکت.

مسایل حقوقی درباره نحوه تشکیل مجامع شرکت و نصاب لازم برای تصمیمات منعقده، نقل و انتقال سهام شرکت.

نحوه اعلام ورشکستگس به تقصیر، ورشکستگی به تقلب، ورشکستگی ساده، توقف شرکت، انحلال شرکت، تصفیه شرکت و قرارداد ارفاقی.

نظارت بر قراردادهای شرکت و تنطظیم قراردادهای مورد نیاز شرکت با اشخاص ثالث.

شرکت در جلسات هیئت مدیره و مجامع شرکت ها.

قبول پرونده های شرکت ها و دفاع در قبال دعاوی مطروحه علیه شرکت.

انجام امور مربوط به داراییهای شرکت و اخذ اسناد مالکیت اموال و دارایی های شرکت.

نظارت بر مناقصه و مزایده های برگزار شده در شرکت.

نظارت بر قرارداد های کار بین شرکت و کارکنان شرکت.

دفاع از حقوق شرکت در پرونده های اداره کار و دیوان عدالت اداری.

معاضدت قضایی و حقوقی و مشاوره حقوقی به کارکنان شرکت

ملاحظه می فرمایید که خدماتمشاور حقوقی شرکت ها و وکیل شرکت ها، جنبه حصری نداشته و معطوف به مسایل مذکور نمی شود. امکان دارد در خلال انجام عملیات شرکت، موارد جدیدی عارض شود که نیاز به مشاور حقوقی شرکت ها باشد.

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

داوری وکیل شرکت ها در قراردادها

در صورتی که مشاور حقوقی شرکت ها، به عنوان کارمند و یا وکیل شرکت انجام وظیفه نماید، طبیعتا امکان قبول داوری له یا علیه شرکت متبوع خود را نخواهد داشت. اما بدون اینکه وکیل شرکت ها، در شرکتی قبول مشاوره یا وکالت نماید، می تواند در قراردادهای تجاری شرکت، به عنوان داور انتخاب شود. قبول سممت رییس اداره حقوقی و یا مدیر حقوقی شرکت نیز، توسط وکیل پایه یک دادگستری، بلا اشکال است. هزینه های مشاور حقوقی شرکت ها، با توافق طرفین و بسته به میزان زمان لازم جهت حضور وکیل شرکت ها در جلسات یا محاکم تنظیم می شود. وکیل شرکت ها، امکان قبول همزمان مشاوره حقوقی شرکت های مختلف را نیز دارد. این امر هم به سود وکیل و هم به سود شرکت خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید